Preloader images
Preloader icon
Svežina v prostorih

PAMETNO ČIŠČENJE ZRAKA

LIFAair združuje učinkovito in elegantno čiščenje zraka s pametnimi procesi, prek neodvisnega nadzornega regulatorja IAQ. Pametni regulator je ukazno središče čistilca zraka in se uporablja tudi kot prenosna postaja za natančno merjenje kakovosti zraka. Najsodobnejši senzorji posredujejo podrobne podatke o stopnji onesnaženosti.

Čistilci Zraka

LA352C

Čistilec zraka LA352C je zelo eleganten in učinkovit. Je zelo tih a učinkovito filtrira neprijetne vonjave, pelod, alergeni živalski prhljaj in druge nečistoče v zraku.

 

Čistilec zraka je idealen za spalnice. Priporočen je za prostore velikosti do 42 kvadratnih metrov. Uporablja se lahko v zasebnih bivalnih prostorih, pa tudi v šolah in poslovnih prostorih.

ČISTILCI ZRAKA V AVTOMOBILIH

Čistilci zraka zagotavljajo čist zrak v potniškem prostoru avtomobila med vožnjo! Še posebej so priporočljivi, če v avtomobilu potujejo domači ljubljenčki, ali če ima kdo od sopotnikov v avtu alergijo. To je pametna naprava, ki poveča varnost med vožnjo, ko se lahko raven ogljikovega dioksida zelo poveča, kar zmanjša zmožnost osredotočanja in pozornosti. Zato je visoka kakovost zraka v avtomobilu zelo pomembna!

 

Čistilec zraka se nahaja za naslanjalom voznika. Napravo se lahko nastavi tudi za recikliranje zunanjega zraka, medtem ko čisti izpušne pline.

ČISTILCI SVEŽEGA ZRAKA

Čistilci svežega zraka dovajajo svež in filtriran zunanji zrak v notranje prostore! Idealni so za šole in poslovne prostore, uporabljajo pa se lahko tudi za bivalne površine. Z dovajanjem očiščenega svežega zraka v zaprte prostore čistilci zmanjšujejo raven ogljikovega dioksida, kar poveča dobro počutje in zmožnost koncentracije.

 

Čistilci svežega zraka so na voljo v dveh velikostih. Manjši so priporočeni za največ 4-6 oseb v istem prostoru. Večji so primerni za šole in poslovne prostore, kjer je potreben čist in svež zrak za večje skupine ljudi. Čistilci svežega zraka so idealni za površine s poškodbami zaradi vlage, saj zagotavlja varnost in dobro počutje ljudi v teh prostorih do gradbene obnove.

 

Čistilci svežega zraka prihranijo energijo ter so zelo tihi in elegantni!

LA502C

LA502C je zelo eleganten in učinkovit. Je zelo tih a učinkovito filtrira neprijetne vonjave, pelod, alergeni živalski prhljaj in druge nečistoče v zraku.

 

Čistilec zraka je idealen za spalnice. Priporočen je za prostore velikosti do 54 kvadratnih metrov. Uporablja se lahko v zasebnih bivalnih prostorih, pa tudi v šolah in poslovnih prostorih.

Komercialni čistilci zraka

Odgovori na vaša vprašanja

Pogosto zastavljena vprašanja

Pogosto zastavljena vprašanja o izdelkih Lifa

LIFAair je bila pionirka rešitev za zagotavljanje kakovosti zraka v objektih vse od leta 1988. Sedež podjetja, vključno s središčem za inovacije ter raziskave in razvoj LIFAair se nahaja v Helsinkih, Finska. Vsa profesionalna oprema se izdeluje na Finskem. Za potrebe izpolnjevanja visokih zahtev za čistilce zraka smo uspešno odprli tovarno LIFAair v Guangdongu na Kitajskem, kjer se čistilci zraka izdelujejo po strogih postopkih nadzora kakovosti, z uporabo le najboljših materialov.

Pogosto zastavljena vprašanja o čistilcih zraka LA502 in LA352
Glavna enota LA502 1kos (z 2 HEPA filtroma, 2 filtroma z aktiviranim ogljem), napajalni kabel, pametna nadzorna enota in krmilna enota s polnilnikom, navodila za uporabo. Glavna enota LA352 (vklj. HEPA filter, 4 filtri z aktiviranim ogljem), napajalni kabel, pametna nadzorna enota in krmilna enota s polnilnikom, navodila za uporabo.

Čistilec zraka LA500 je idealen za prostore velikosti 31-54 m², za LA352 pa je idealna velikost prostora 23-39 m².

Povprečna poraba elektrike čistilcev zraka LA352 in LA502 je manj od 1KWH za 24 neprestanega obratovanja v samodejnem načinu, kar je enakovredno porabi elektrike pri 30W žarnici.

Raven hrupa je v območju 34-63 db/A.
Pogosto zastavljena vprašanja o filtru

V normalnih pogojih HEPA filtri za čistilce zraka LIFAair traja 12 mesecev, filter z aktivnim ogljikom pa traja 24 mesecev. Doba uporabnosti filtrov je odvisna od stopnje onesnaženosti zraka in obratovalnega časa stroja. Pametna nadzorna in krmilna enota prikazuje preostali filter in opominja, ko ga je potrebno zamenjati.

Odklopite napajalne kable, obrnite čistilec zraka LIFAair na glavo, sprostite spodnjo ploščo in odstranite izrabljeni filter ter ga zamenjajte z novim. Nato ponovno namestite pokrov in ga zatisnite v smeri urinega kazalca, obrnite stroj v pokončen položaj, ponovno vklopite kable in uživajte v svežem zraku iz čistilca.

Da, nadzorna enota prikazuje preostalo dobo uporabnosti za vsak filter.
Pogosto zastavljena vprašanja o krmilniku

Nadzorna enota je tovarniško povezana s čistilcem zraka, zato se po vklopu samodejno poveže s čistilcem, po 3 minutah pa začne natančno prikazovati kakovost zraka.

Uporabite svoj mobilni telefon za skeniranje QR kode, ki se nahaja na zadnji strani zaslona, naložite aplikacijo »LIFA AIR« in nato sledite navodilom na aplikaciji. Po uspešni priključitvi nadzorne enote na spletno omrežje lahko čistilec zraka nadzorujete ali upravljate daljinsko prek spleta.

Izdelki serije LIFAair so opremljeni z nadzorno enoto kakovosti in krmilno enoto, ki nadzoruje raven HCHO/TVOC, PM2.5 ter raven koncentracije CO2, nadzorna enota pa nato prikazuje te parametre zraka.

Nadzorna enota ima funkcijo nadzorovanja kakovosti zraka in daljinskega krmiljenja: nadzoruje kakovost zraka, vendar temperaturo in vlago meri ter prikazuje le, ko je priključena na čistilec zraka.

Samo delujoče ukazno središče s številnimi senzorji, podatke v dejanskem času zbira in analizira nadzorna enota, s samodejno prilagoditvijo obratovalne hitrosti čistilca zraka in izračunom preostale dobe uporabnosti filtra.

Za povezavo nadzorne enote s čistilcem zraka, podrsajte po stičnem krogu čistilca zraka v nasprotni smeri urinega kazalca, dokler se ne preklopi v način mirovanja (zelena luč začne utripati). Pritisnite »Nastavitve« na začetnem zaslonu nadzorne enote in nato »Povezovanje čistilca zraka«. Sedaj povežite s pritiskom na znak »о« na stičnem krogu čistilca kroga. Povezovanje je končano, ko luč preneha utripati in postane bela!

Pogosto zastavljena vprašanja o poprodajni podpori
Uporabljajte zgolj izvirne filtre LIFAair, ki zagotavljajo največjo učinkovitost. Filtre je mogoče kupiti v trgovinah LIFAair ali pri vašem lokalnm distributerju LIFAair.