Predstavitev podjetja

Lifa Air

Vaš partner za rešitve za zagotavljanje kakovostnega zraka v objektih oziroma zaprtih prostorih.

Lifa Air Ltd je vodilni svetovni proizvajalec proizvodov in opreme za zagotavljanje varnega in čistega zraka v objektih, ki je specializiran za higieno prezračevanja in varovanje ter zaščito objektov.

Tradicija

Lifa Air že od leta 1988 dobavlja vrhunske funkcionalne in učinkovite rešitve za vzpostavljanje kakovosti zraka v zaprtih prostorih. Na Finskem, državi, ki je najbolj znana po svežem zraku in svežih inovacijah, ustvarjamo najsodobnejše rešitve, ki postavljajo standarde pri zagotavljanju zdravega življenja v objektih. Naša oprema za čiščenje prezračevalnih kanalov, kuhinjskih prezračevalnih sistemov, industrijskih cevovodov in rešitve HVAC za filtriranje zraka so podprte z naprednimi raziskavami in razvojem.

Naše prednosti

Lastnosti v katere se boste zaljubili

Oprema Lifa Air je zasnovana na izjemno visokem nivoju. Zraven doseganja visokih standardov je v ospredje postavljena praktična uporabnost.

Odlični rezultati

Naša profesionalno zasnovana oprema, strokovno znanje in podporne ekipe tvorijo idealno celoto za zagotavljanje ustreznih rezultatov.

Zagotavljanje visokih okoljskih standardov

Lifa Air je eden redkih proizvajalcev, ki je dosegel kakovost po okoljskih standardih ISO 9001 in ISO14001 ter je v sodelovanju s Finskim središčem za tehnični razvoj VTT razvil več novih naprednih metod za reševanje problemov, ki so včasih veljali za nemogoče.

Prvorazredne rešitve

Verjamemo v razvijanje rešitev, ki zagotavljajo dobrobit ljudi po celem svetu, tako doma kot na delu v zaprtih prostorih. Čisti notranji zrak prispeva k zdravemu bivalnemu okolju ter izboljšani učinkovitosti pri delu.

Praktična uporaba

Odlikujemo se v razvoju preprostih rešitev, ki delujejo tudi v kompleksnih okoljih, naše glavno poslanstvo pa je zagotavljanje zdravega in čistega zraka!

Čiščenje z opremo Lifa Air je praktično in na najvišjem nivoju.